AvondWandel2Daagse 2019

donderdag 6 en vrijdag 7 juni 2019

Wegens succes komt er ook dit jaar voor de derde keer een AvondWandel2Daagse voor groot en klein.

Er kan gekozen worden uit drie afstanden: 2,5 / 5 / 10 kilometer. De kortste route is ook geschikt voor mensen in een rolstoel of met rollator.

Starten kan tussen 18.30 en 19.00 uur vanaf het Aquinohuis aan de Dr. Rauppstraat 52.

Vooraf aanmelden is niet nodig. U kunt zich daar inschrijven en met een duidelijke routebeschrijving op pad gaan.

Er is op beide avonden gezellige muziek bij het Aquinohuis. Ook wordt er gezorgd voor een hapje en een drankje, water en fruit.

De komende maand zal het evenement digitaal onder de aandacht gebracht worden en ook via affiches in de winkels en op andere vitale plaatsen.

Voor de Bergeijkse kinderen is er een kleurwedstrijd. De platen kunnen digitaal via de betreffende schoolsite gedownload worden. Ook basisschoolkinderen die op een school buiten Bergeijk zitten kunnen meedoen. Kleurplaten daarvoor zijn af te halen bij het Aquinohuis.

D.m.v. een loterij om 20.00 uur op vrijdag 7 juni zijn er leuke prijzen mee te winnen.

Extra vrijwilligers kunnen wij altijd nog gebruiken.

Voor meer info/aanmelden: bel Nicole Zelissen (Dorpsondersteuner Bergeijk ’t Hof) op 06 46768195 of mail naar: n.zelissen@lumenswerkt.nl.

De AvondWandel2Daagse wordt georganiseerd door de volgende partijen: Dorpsraad Bergeijk ‘t  Hof, Dorpsondersteuner Bergeijk ’t Hof, Gemeente Bergeijk, Senioren Beweegcoach, Bergeijk Active, Aquinohuis en zeker niet te vergeten alle betrokken vrijwilligers.

Een speciaal woord van dank aan alle sponsoren/behulpzame partijen, die wij na het evenement met namen zullen noemen in weekblad De Eyckelbergh.