Vrijwilligerscentrale Bergeijk

Kent u de Vrijwilligerscentrale Bergeijk al?

Waar zouden we zijn zonder al die mensen die zich regelmatig inzetten voor een ander?

Vrijwilligerswerk houdt buurten levendig, mensen verbonden en betrokken. Daarnaast geeft het je ook een mooie kans om jezelf te ontwikkelen. Of om anderen te leren kennen.

Goed voor je gezondheid

Wist je dat onderzoek uitwijst dat vrijwilligerswerk zelfs goed is voor je welbevinden? Niet zo gek, want veel mensen vinden het fijn als ze van betekenis kunnen zijn voor een ander. En zich nuttig kunnen voelen. Door een ander te helpen help je dus ook jezelf.

Vrijwilligerswerk Centrale Bergeijk koppelt

Ben je op zoek naar vrijwilligerswerk of wil je juist met een vrijwilliger in contact komen? Dan gaan we voor je aan de slag! Wij brengen vraag en aanbod tussen vrijwilligers en vacatures bij elkaar. Dit doen wij voor verenigingen, organisaties en inwoners uit de gemeente Bergeijk.

Kijk voor onze actuele vacatures op http://www.goedbezigbergeijk.nu 

Je kunt hier ook zelf een oproep plaatsen.

 

Advies en Maatwerk

We geloven dat het verenigingsleven en al hun vrijwilligers de Bergeijkse samenleving maken.  Daarom kunnen zij ook bij ons aankloppen voor advies en trainingen. Zoals hoe je vrijwilligers werft of juist mooie foto’s maakt. Bij potentiële vrijwilligers kijken we naar talenten, ervaring en wensen. Kortom, wij zorgen voor maatwerk.

 

Vrijwilliger worden?

Of heb je een andere vraag? Neem contact op.

06 83 77 85 73

E-mail: vcb@welzijndekempen.nl

Bezoekadres

Dokter Rauppstraat 52

5571CH Bergeijk