De Boei

GGzE De Boei biedt ondersteuning bij jou in de buurt. We kunnen je thuis begeleiden of in een woning met begeleiding. Daarnaast kun je terecht bij inlopen, steunpunten en dagbestedingsactiviteiten bij jou in de buurt. We werken nauw samen met woningbouwverenigingen, welzijnswerk, huisartsen, apothekers en andere zorginstellingen. Samen kunnen we je de ondersteuning bieden die je nodig hebt en die bij je past.

Ervaringsdeskundigen

Bij GGzE De Boei werken veel ervaringsdeskundigen, mensen die uit eigen ervaring weten wat het betekent om psychische klachten te hebben. Zij herkennen jouw problemen als geen ander en begrijpen het bijbehorende gedrag en gevoel. Vanuit die ervaring kunnen ze je helpen om problemen onder ogen te zien en ermee om te gaan zodat je (weer) regie krijgt over je leven.

Inloop Aquinohuis Bergeijk

Mannen in de inloop
De inloop Aquinohuis in Bergeijk biedt je de gelegenheid om anderen te ontmoeten, activiteiten te ondernemen of gewoon een kopje koffie/thee te drinken. Ook kun je er begeleid worden om weer terug in je eigen kracht te komen