Wijkleerbedrijf Lokaal+

Ontmoeten en leren in Bergeijk via Wijkleerbedrijf Lokaal+ met studenten van Summa Zorg.

Woont u zelfstandig in de regio Bergeijk en kunt u hulp aan huis gebruiken? Of bent u mantelzorger in Bergeijk en op zoek naar ondersteuning?

Studenten van Summa Zorg kunnen u helpen bij allerlei klussen en activiteiten. Denk daarbij aan klusjes in de huishouding, wandelen of uitleg over uw mobiele telefoon of tablet. Studenten komen bij u thuis om u te ondersteunen en doen daarmee praktijkervaring op.
Het mes snijdt dus aan twee kanten; u krijgt de ondersteuning en kennis die u nodig heeft en u helpt de student om ervaring op te doen in de praktijk.

Aquinohuis

De studenten van Summa Zorg zijn regelmatig in het Aquinohuis waar u hen kunt ontmoeten en vragen kunt stellen. Kom gerust langs voor een kopje koffie.

Iets voor u?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een student bij u thuis? Of kent u iemand die dit graag zou willen en wilt u de mogelijkheden bespreken? Neem dan contact met ons op via 040 269 43 06 of stuur een e-mail naar info@lokaal-plus.nl.

Kosten

Wij vragen een onkostenvergoeding van 5 euro per dagdeel. Hiervoor ondersteunen onze studenten u minimaal 2 en maximaal 4 uur.

Aanmelden

Wilt u zich aanmelden voor wijkleerbedrijf Lokaal+ bel dan met 040 269 43 06 of stuur een e-mail naar info@lokaal-plus.nl.